Zavarovalnica Triglav

Bi radi preverili, če bi tudi zdaj še naredili vozniški izpit? Se s prijateljem pogosto prerekate, kdo je boljši voznik? Prijavite se na Ponovno na izpitno vožnjo 3.0 in preverite.


Se ob načrtovanju letošnjega dopusta sprašujete, kaj vse krije vaše turistično zavarovanje, kako ravnati, če v tujini zbolite, in kaj lahko storite, če se morate z dopusta ali potovanja vrniti predčasno? Odgovarjamo v članku.


Zdravje in dobro počutje sta odvisna od številnih dejavnikov. Veste, kako se posvetiti sebi in zgraditi trdne temelje zdravja? Ugotovite s testom in preverite tudi nasvete strokovnjakov.


Si zaradi narave svojega dela ne morete privoščiti, da bi bili na dopustu dlje časa nedosegljivi? Marjan Kodelja svetuje, kako poskrbeti, da bo prenos podatkov tudi v tujini varen, podatki dostopni le vam, naprave pa zaščitene?


Če se boste na dopust letos odpravili z avtomobilom, je pomembno, da je ta ustrezno vzdrževan in varen. Preverite 7 osnovnih korakov za vzdrževanje avta, ki jih mora poznati vsak voznik.


Pripravljamo nasvete o zavarovanju mačk in drugih živali, zato vas vabimo k reševanju kratke ankete. Vaši odgovori nam bodo pomagali razumeti, kaj vas zanima v povezavi s tem in kakšne vsebine bi vam prišle prav.


Otroci so raziskovalci, veliko pa se naučijo skozi igro, pri čemer jih želite starši gotovo spodbujati. Pa veste, pri katerih vsakdanjih aktivnostih se otroci najpogosteje poškodujejo in kako to preprečiti? Preverite s testom.


Le nekaj minut intenzivne nevihte ali neurja je dovolj, da nastane nevaren hudournik ali kanalizacijski jaški več ne uspejo požirati vse vode. Preverite, kako lahko v primeru nenadnih poplav ublažite škodo doma ali na avtu.


Odgovornost, delo in še več dela. Kaj pa zdravje? Preberite, kaj so povedali podjetniki, ki so se soočili z težkimi zdravstvenimi preizkušnjami, in zdravniki, ki se ukvarjajo z boleznimi, ki pogosto prizadenejo vodilne delavce.


Smisel ukvarja s športom ni v zmagovanju, pač pa je šport dragocena šola za življenje. Ena izmed lekcij je tudi počitek in potrpežljivost, ko se mora otrok po poškodbi za določen čas odpovedati treningu. Kakšna je pri tem vloga staršev in trenerjev?


Kakšne bodo prednosti in kakšne pomanjkljivosti ter kaj je resnica in kaj laž o novi generaciji mobilnih omrežij 5G?


Življenjska doba psa je krajša in vsak, ki ima psa, se bo moral soočiti s tem, da bo prišel čas za slovo. V članku najdete odgovore na vprašanja, ali uspavati psa ali ne, kako je s pokopom in kdaj je pravi čas za novega štirinožnega prijatelja.